Physiofix tarjoaa palveluja fysioterapian ja hieronnan alalta. Olet sitten urheilija, toimisto- tai rakennustyöläinen, eläkkeellä oleva, tai syystä tai toisesta vammautunut, tarjoamme sinulle kuntoutuspalveluja.

Firman omistaja Katja Vuori on neurologiaan erikoistunut fysioterapeutti, jolla on Kelan vaikeavammaisten sopimus, myös Hus on yhteistyökumppanina. Katja on opiskellut paljon tuki-ja liikuntaelinfysioterapiaa sekä urheilufysioterapiaa, myös lasten fysioterapia on tuttua viimeiseltä kymmeneltä vuodelta. Akupunktio on myös Katjan alaa. Katja on liikunnanohjaaja ja toimii hiihdonopettajana Sveitsin hiihtokeskuksessa.

Suski Pykälistö on 2017 valmistunut fysioterapeutiksi, mutta taustalla on liikunnanohjaajan, personal trainerin ja koulutetun hierojan tutkinnot sekä pitkä ura yrittäjänä. Kokemusta löytyy tuki- ja liikuntaelinfysioterapiasta ja urheilufysioterapiasta.

Sanna Pajuoja on koulutettu hieroja, jolla löytyy osaamista urheiluhieronnan saralla. Sanna tekee myös kuumakivihierontoja, sekä kuivakuppausta.

 

 

Fysioterapia:

* tuki- ja liikuntaelinten fysioterapia

* neurologinen ja vaikeavammaisten fysioterapia

* kinesioteippaus

* akupunktio

* urheilufysioterapia

* lasten fysioterapia

* nuorten fysioterapia

* allasterapia

 

 

Hieronta:

* klassinen hieronta

* urheiluhieronta

* kuumakivihieronta

* kuivakuppaus

 

Vyöhyketerapia